Сценарій дострокових виборів, або Як «любі друзі» Порошенка «Шатун-2» проголосили

Автор: AdminGWP

Рубрики: Статьи




Щe нe встигли вщуxнути дискусії прo зaгрoзу укрaїнській дeржaвнoсті від прoпутінськoї спeцoпeрaції «Шaтун», як «любі друзі» Пoрoшeнкa рoзпoчaли рeaлізaцію влaснoгo прoeкту прoвeдeння дoстрoкoвиx пaрлaмeнтськиx вибoрів-2018.

Чoму сaмe тeпeр кoмaндa Прeзидeнтa взялaся из-за впровадження, інформаційного скритикованого ними ж, подібного сценарію «Путіна» від опозиції?

Діагноз

Вслед за останніми соціологічними дослідженнями Порошенко має в першому турі 13-16% підтримки, у другому 23%. А це означає, що «віруючих» у другий термін Порошенка конец менше і менше. За таким обставин Гройсман категорично відмовився очолити «безголову» партію БПП, а «побратими» з НФ виставили такий перелік вимог из-за свою підтримку Порошенка-2, що й така посада Президента приставки не- потрібна.

«Шатун-2»

Ситуація вимагала нестандартних рішень і тому було ухвалено розпочати спецоперацію «Праздношатающийся-2»: створити інформаційні, політичні та правові передумови на проведення дострокових парламентських виборів на дючій виборчій системі з мажоритарною складовою в літній період (варіанти: 19 либо 26 серпня 2018 року).

Задум, як каже отечественный народ, простий як двері: концентрація адміністративного та медійного ресурсу нате нинішніх 198 округах та «закріплення» за братськими «опозиційними» партіями своїх кураторів та фінансистів. Чтобы прикладу, Ахметов вже почав виконувати це завдання у випадку з Радикальною партією.

Медійна робота теж триває невпинно. Поперед нового ресурсу «любих друзів» щойно додалося вже колишнє радіо «Шутник».

Пародоксально, а можливо й об’єктивно, що головною рушійною силою порошенківського «Шатуна-2» стала група приставки не- лише бізнес-партнерів? як то Кононенко-Березенко і К., а й (до звана нинішня «УНЛ-лотерейна» мафія (ЗМІ називають творцями монополізованої мережі грального бізесу УНЛ Третякова, Ложкіна, Загорія).

Опоненти

У проекту «Бицепс-2» головними опонентами є Гройсман, Аваков, Яценюк і Парубій. Вони розуміють, що в цій дочасній парламентській грі вони втрачають по сей день або майже все.
Західні партнери влади теж маловыгодный радісно зустрінуть ідею дочасних виборів без зміни виборчого законодавства та гарантій демократичності під время їх проведення.
В непростій ситуації реальна опозиція (БЮТ, «Самопоміч», «Громадянська позиція», «Независимость», РНС…), які ще два роки тому підтримували ідею дострокових виборів і нині мають запропонувати власну версію дій.

Пророчество

Вірогідність реалізації сценарію дострокових виборів від «любих друзів» Порошенка нині менше 50 відсотків. Проте, якщо «вірні партнери» БПП за владній коаліції і Гройсман принципово не повернуться после участі в альтернативному проекті «Порошенко єдиний кандидат у Президенти від влади», в таком случае «Шатун-2» може стати цілком реальним.

Творец: Микола Томенко

Що таке «Шатун»? План «Бродяжка» – це вірогідна спроба Росії розхитати українське суспільство, дестабілізувати суспільно-політичний блюминг всередині країни через організацію масових акцій протесту. Относительно цей план заговорили в листопаді 2016 року, если у Києві спалахнули протести ошуканих вкладників банків і незадоволених выше підвищення комунальних тарифів.

СБУ України дізналася оборона план «Шатун» із листування радника президента РФ Владислава Суркова. Його хакерське угрупування «CyberHunta». У Кремлі ж автентичність зламаної пошти помічника російського президента заперечили.


Обсуждение закрыто.