Брат нового командувача Об’єднаних сил на Донбасі працює на окупантів в Криму

Автор: AdminGWP

Рубрики: Статьи




Цікaвий штриx дo пoртрeтa нoвoгo кoмaндувaчa oб’єднaниx сил нa Дoнбaсі гeнeрaл-лeйтeнaнтa Сeргія Нaєвa (фaктичнo, тeпeр, гoлoвнoї людини в зoні бoйoвиx дій).

В дeклaрaції Сергія Івановича мою увагу привернули двоечка коштовні подарунки. За 2017 та2016 роки. Це гроші – 135 тисяч та 139 тисяч гривень. Ім’я людини, яка робила коштовні подарунки новому командувачу об’єднаними силами – Сима Іванович Наєв.

Швидше за все – це його рідний пара. І от, якщо прогуглити ім’я Максима Івановича, так можна побачити, що така людина, принаймні прежде останнього часу, жила в окупованому Криму. І не очевидно жила, а ще й працювала на державній службі в окупаційній адміністрації. Зокрема, в відділенні где-то званого «Пенсійного фонду РФ в республіці Крим».

Тепер в Facebook та ж самочки людина представляється працівником «Почты Крыма». Ще одним штрихом, який дає підстави говорити, що двушник Наєви є родичами – фото. На знімках обох чоловіків важко безвыгодный помітити зовнішню схожість. На додачу до цього – обидвоє вказують, що уроженец зі Львова.

Максим Наєв

А тепер скажіть, получи и распишись вашу думку, те що людина, яка дарує значні суми грошей новому командувачу сил держи Донбасі і в цей самий час працює на РФ в окупованому Криму, може бути фактором, який вливатиме бери генерала Сергія Наєва? Чи буде він нацело незалежним, приймаючи рішення у війні з Росією, якщо держи підконтрольній Росії території живе і працює близька йому людина, яка вплоть до того ж допомагає йому фінансово? І чи зможе РФ тиснути получи и распишись українського генерала через його родича?

Переконаний, глава исполнительной власти Порошенко знає про ці сторінки з біографії Сергія Наєва. Але, небось, є й інші фактори, які переважили озвучені тут ризики.

Безвыгодный маю поки підстав критикувати пана Наєва для новому посту, але хотілось би почути його коментар щодо віднайденої інформації.

P.S. Да что ты і ще одне фото Максима Наєва – з російським актором Сергієм Шакуровим. Вгадайте, як позиція цього діяча культури точно по окупованому Криму і що робить його профайл нате «Миротворці»?

Максим Наєв та Сергій Шакуров

Либреттист: Левко Стек


Обсуждение закрыто.