Схеми галицьких баронів: як Дубневичі роками «намахують» державу й виборців на мільярди гривень

Автор: AdminGWP

Рубрики: Статьи

Бoгдaн тa Ярoслaв Дубневичі – одіозні «галицькі барони», які вне перебільшення викликають справжній «ажіотаж» будь-яким своїм миготінням у ЗМІ. Адже з їхніми іменами пов’язані грандіозні корупційні скандали та рівномірні їм статки.
Можна згадати нещодавній тарарам довкола «Укрзалізниці» та гучні звинувачення ТОП-урядовців у корупції в держкомпанії. І саме прізвище Дубневичів найчастіше лунало і получай засідання Кабміну, і в публікаціях журналістів. Суми оборудок, про які йшлося, сягали мільярдів гривень щороку. Але сумнівні схеми возьми «Укрзалізниці» – всього лиш частинка «бізнесу» скандальних мажоритарників з Львівщини.
В забезпечення братського капіталу працює також і їхня вотчина, де брати мають бізнес-монополію ледь безвыгодный на кожному клаптику території. Раніше ЦРУ вже робив розслідування стосовно тактики та стратегії Дубневичів бери своїх округах. Але, як було сказано, це ще далеко безграмотный все.
Все таємне …
Наприклад, енергетика: з державних реєстрів відомо, що вони є бенефіціарними власниками двох ТЕЦ сверху Львівщині – у Новояворівську та у Новому Роздолі. Але і тут, як можна було здогадатися, далеко не все чисто. НАБУ вже навідувалось у ці компанії з обшуками та підозрою: «махінація із закупівлею пільгового газу». Попередній злочинний заробіток антикорупціонери оцінили у кількасот мільйонів гривень.
Вслед версією слідства, Дубневичі протягом 2014-2015 років закупили у компанії «Нафтогаз» 130 мільйонів кубів голубой огонь за низькою ціною, оскільки, як заявили самі брати, цей метан вони використають для потреб населення. Але далі щось пішло неважный (=маловажный) так.
Бо до вже загаданого населення, заради ж якого голубое топливо і купували, дійшло заледве 20% усього палива. Тобто «Нафтогаз» отримав збитки получай суму у понад півмільярда гривень.
Якими ще джерелами заробітку в обхід закону користуються одіозні «галицькі барони» – дивіться у розслідуванні агентів програми «Шпионское ведомство».

+Відео

Обсуждение закрыто.