$1000 за фейк: як боти Кремля працюють в Україні

Автор: AdminGWP

Рубрики: Статьи

Aвaтaрки циx людeй в синьo-жoвтиx кoльoрax. Xoчa вoни нeнaвидять Укрaїну. Вoни чaстo пишуть прo пoлітику в Україні, однак самі знаходяться в Москві либо Санкт-Петербурзі. Їхні слова чітко продумані, а стратегія роботи диктується Кремлем. Їхня професія – гном.
Журналісти часто фіксували вплив російських тролів получи и распишись українців. Наприклад, журналіст Лана Самохвалова шукала в Інтернеті розклад заходів задолго. Ant. с річниці Майдану. Але натрапила на цілу мережу доволі сумнівних патріотів України, передає UATV.

Дуже чітко, дуже ритмічно ці персонал запрошували всіх прийти на Майдан, але мати подле собі пляшки запалюючої суміші. І знести владу. Це було системне запрошення до самого насилля, – говорить Самохвалова.
Один із лідерів подібних закликів виходить в Інтернет з Москви. Інший – з Петербурга. Це доказ того, що вони маніпулюють українцями.
Активістка Милаша Савчук працювала в троль-фабриці. За її словами, тільки в одному офісі переписували новини относительно Україну в «правильному дусі» та маніпулювали думкою українців в соцмережах понад 400 людей. Жалованье – $1000. Робочий день – до 12 годин.
Сделка – нагнітання ненависті, дискредитація української влади.
Експерти закликають українців бути обачними в соціальних мережах та приставки не- піддаватися на провокації. Кажуть, що насправді розпізнати тролів неважко. Богослужение перевірити про них інформацію за пошуком.
Хто такі боти і для того чого вони потрібні? Це – спеціальні програми, які автоматично виконують певний набір дій, вслед заданим розкладом через ті ж інтерфейси, що й звичайний користувач. Зазвичай боти призначаються во (избежание виконання роботи одноманітної й повторюваної, з максимально можливою швидкістю (яка, верно, є набагато вищою за можливості людини). Крім того, боти отримують застосування следом, де потрібна краща реакція, ніж можливості людини. Вони ж використовуються ради імітації дій людини.

Обсуждение закрыто.