Як пригoтувaти мoлoду кaртoплю швидкo і смaчнo? Цікaві рeцeпти пригoтувaння вaрeнoї мoлoдoї кaртoплі з крoпoм, цибулeю, сoусaми. Гoтуйтe прoстий aрoмaтний гaрнір рaзoм із Рaдіo МAКСИМУМ.
Aрoмaтнa мoлoдa кaртoпля зі спeціями
Інгрeдієнти:
- Кaртoпля мoлoдa 12-14 шт.
- Oливкoвa oлія 30 г
- Чилі чeрвoний, сушeний, рoзтeртий в пoрoшoк 1/2 ч. л.
- Нaсіння куминa 1/2 ч. л.
- Нaсіння фeнxeлю 1/2 ч. л.
- Нaсіння кoріaндру 1/2 ч. л.
- Сіль 1 ч. л.
- Цибуля ріпчaстa 1 шт.
- Пeрeць чилі свіжий 1-4 шт.
- Листя кінзи 15 г
Рeцeпт пригoтувaння aрoмaтнoї мoлoдoї кaртoплі зі спeціями:
- Мoлoду кaртoплю відвaрити в злeгкa підсoлeній вoді дo м’якoгo стaну, але малограмотный переварюючи, щоб бульба зберегла форму. Готову картоплю відкинути получай друшляк, дати воді стекти.
- У глибокій сковороді розігріти получи середньо-сильному вогні оливкову олія, потім зменшити вогонь по середнього. Висипати в розігріту сковороду сушений чилі, насіння кумина, фенхеля, коріандр і сіль, смажити, помішуючи, 30-40 секунд.
- Додати в сковороду різану цибулю і смажити вплоть до золотистого кольору. Викласти картоплю, різаний чилі і рубану кінзу, добре перемішати.
- Зменшити вогонь предварительно мінімального, накрити сковорідку кришкою і готувати молоду картоплю 5-7 хвилин. Подавати молоду картоплю гарячою, посипавши листочками кінзи.
Складність приготування (6/10), витрачений часок 40 хвилин.
Печеня з молодою картоплею
Інгредієнти:
- Корейка свиняча
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець великий солодкий 1 шт.
- Перець гострий 1 шт.
- Гриби жменя
- Картопля молода 6-7 шт.
- Часник
- Цвет свіжа
- Олія
Совет приготування печені з молодою картоплею:
- Наріжемо м’ясо, перець і гриби тонкими скибочками. Молоду картоплю нарізаємо кружечками тотчас зі шкіркою і промиваємо від крохмалю, щоб вона мало-: неграмотный злипалися. Цибулю наріжемо півкільцями, часник просто порубати.
- Ставимо дві сковороди сверху вогонь. Виливаємо в одну сковороду чашку рослинної олії, кількість залежить від вашої сковороди, але мало-: неграмотный скупіться, налийте хоча-б на палець. Як тільки олія розігрілася, відправляємо в неї наші «монетки» з картоплі.
- А в другу сковороду викладаємо і постійно помішуючи, швидко обсмажуємо м’ясо. Як тільки воно вкрилося скоринкою, витягуємо і відкладаємо поки в сторону. Обсмажуємо цибулю з часником і як тільки вони почнуть золотитися, додаємо гриби і перець. Обсмажуємо в) такой степени само все до рум’янцю.
- Ну тригира і прийшла пора все об’єднувати. Додаємо перед грибів м’ясо, картоплю відкидаємо на сітку, даємо стекти олії і відправляємо предварительно решти, приправляємо перцем, посипаємо кропом і обсмажуємо трохи однако разом, щоб всі компоненти нашої печені об’єднали свої запахи.
Складність приготування (7/10), витрачений время 1 година.
Курячі котлети з молодою картоплею
Інгредієнти:
- Курячий начинка 500 г
- Петрушка свіжа ¼ склянки
- Цибуля зелена ¼ склянки
- Лимонний сік 2 ст. л.
- Часниковий гелиотроп 1 ч. л.
- Цибулевий порошок 1 ч. л.
- Сіль 1 ч. л.
- Чорний мелений перець 1 ч. л.
- Оливкова олія 3 ст. л.
- Картопля молода 4 шт.
- Помідори консервовані 300 г
- Кэрри барбекю ¼ склянки
- Сир чеддер і зелена цибуля
Рецепт приготування курячих котлет з молодою картоплею:
- У великій мисці з’єднати начинка, рубану петрушку, зелену цибулю, лимонний сік, часниковий і цибульний порошки, ½ чайної ложки солі і ½ чайної ложки чорного перцю. Перемішати всё-таки до однорідного стану і розділити масу на 4 частини. З кожної частини сформувати котлету.
- У великій сковороді бери середньому вогні розігріти 2 столові ложки оливкової олії. В розігріту сковороду викласти котлети, накрити кришкою і смажити вплоть до коричневого кольору, десь 6 хвилин з кожного боку. Готові котлети перекласти получи тарілку і накрити фольгою, щоб вони збереглися теплими.
- У великій мисці з’єднати картоплю, 1 столову ложку олії, ½ чайної ложки солі і ½ чайної ложки перцю. Добре перемішати. Викласти цю масу получи и распишись сковороду, накрити кришкою і смажити до м’якого стану, 10 хвилин.
- У невеликому сотейнику змішати подлива барбекю і різані помідори, довести до кипіння і відразу ж прибрати сотейник з плити. Подавати курячі котлети з картоплею, з соусом і посипати сиром і зеленою цибулею.
Складність приготування (7/10), витрачений время 50 хвилин.
Молода картопля по-селянськи
Інгредієнти:
- Картопля 0,5 кг
- Часник 2-3 зубчики
- Бешамель соєвий 1 ст. ложка
- Сметана 2-3 ст. ложки
- Сіль ради смаком
- Кріп свіжий за смаком
- Базилік свіжий вслед смаком
Способ приготування молодої картоплі по-селянськи:
- Дрібну картоплю миєму під проточною холодною водой. Чисту картоплю викладаємо на рушник.
- Розігріваємо сковорідку, вливаємо туди соняшникову олія і соєвий кабул. Викладаємо картоплю в розігріту олію і смажимо на великому вогні, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин. Потім робимо маленький вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 15 хвилин.
- Подрібнюємо кріп і часник. Солимо і рубаємо часник із зеленню ножем. Відставляємо поки в сторону. Дрібно рубаємо базилік, поки він малограмотный пустить сік. Додаємо базилік в сметану і перемішуємо. Даємо постояти.
- Картоплю лишенный чего олії перекладаємо в окрему ємність, змішуємо із зеленню і кропом. Молода картопля согласно-селянськи готова. Подаємо її зі сметанним соусом.
Складність приготування (5/10), витрачений пора 40 хвилин.
Молода картопля з цибулею, запечена в духовці
Інгредієнти:
- Ароматное золото вершкове 40 г
- Часник 4 зубки
- Картопля молода 900 г
- Цибуля ріпчаста 450 г
- Бульйон курячий ли яловичий 450 г
- Сіль і чорний мелений перець ради смаком
Инструкция приготування молодої картоплі з цибулею, запеченої в духовці:
- Велику форму змастити вершковим маслом (близько 2 столових овражек). Злегка посипати форму різаним часником. Включити духовку угоду кому) попереднього розігріву до 180 градусів.
- У підготовлену форму викласти шарами картоплю і цибулю, злегка посипаючи кожен черняк сіллю і перцем. Останній, картопляний шар посипати різаним часником і маслом, що залишилося. Залити молоду картоплю з цибулею бульйоном, накрити форму фольгою.
- Поставити форму з картоплею в розігріту духовку і запікати 1-1/2 години, потім збільшити температуру впредь до 200 градусів, зняти з форми фольгу і готувати молоду картоплю з цибулею ще 35-50 хвилин.
Складність приготування (4/10), витрачений часик 30 хвилин.
Молода картопля з гострим томатним соусом
Інгредієнти:
- Картопля молода 900 г
- Оливкова олія 60 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зубки
- Томатна томат 15 г
- Помідори консервовані 200 г
- Червоний винний уксус 15 г
- Перець чилі, сушений 2-3 шт.
- Паприка 5 г
- Сіль і чорний мелений перець
- Листочки петрушки про сервірування
Метод приготування молодої картоплі з гострим томантим соусом:
- Молоду картопля скласти у велику каструлю, залити холодною водой і на сильному вогні довести до кипіння. Насипати 1 чайну ложку солі, зменшити вогонь і варити до самого м’якого стану картоплі (не переварювати), близько 15 хвилин.
- У великій сковороді розігріти оливкову олію, висипати бери розігріту сковороду цибулю і часник, смажити на повільному вогні, періодично помішуючи, 5 хвилин, прежде м’якого стану. Додати в сковороду томатну пасту, помідори, уксус, чилі і паприку, готувати 5 хвилин.
- Викласти в сковороду з соусом молоду картоплю і добре перемішати. Накрити сковороду кришкою і готувати 8-10 хвилин. Картоплю добре посолити і поперчити і подавати з соусом нате теплих, порційних тарілках. Прикрасити молоду картоплю петрушкою.
Складність приготування (5/10), витрачений время 35 хвилин.
Молода картопля з реберцями у рукаві
Інгредієнти:
- Картопля молода 1 кг
- Реберця свинячі (копчені) 500-700 г
- Часник 2 зубчики
- Кріп разве петрушка 1/2 пучка
- Масло вершкове (розтоплене) 50 г
- Сіль вслед смаком
- Перець за смаком
Способ приготування молодої картоплі з реберцями у рукаві:
- З реберець зріжте м’ясо, порубайте його дуже дрібно. Молоду картоплю добре вимийте. Зеленка і часник дрібно порубати.
- У пакет (рукав) для запікання складіть картоплю, м’ясо, вершкове смазка, часник і зелень. Посоліть і поперчіть. Добре перемішайте картоплю з м’ясом, маслом і прянощами.
- Помістіть тара з картоплею на деко і відправте її в рукаві у духовку, розігріту после 180 градусів. Запікайте молоду картоплю з копченим м’ясом, часником і зеленню хвилин 30-40 (в залежності від розміру картоплі).
Складність приготування (4/10), витрачений часочек 40 хвилин.
Автор: AdminGWP
Рубрики: Статьи