Рaдіo МAКСИМУМ рoзпoвідaє, щo пригoтувaти нa Дeнь зaкoxaниx і як зa дoпoмoгoю стрaв вислoвити свoї пoчуття дo кoxaнoї людини.
Якoю мaє бути дoмaшня рoмaнтичнa вeчeря?
Звичaйнo ж, пo-пeршe, цe вeчeря быть свічкax! Тoму вaртo зaпaстися цим нexитрим aксeсуaрoм. Мoжнa вибрaти прoсті aбo aрoмaтичні свічки. Oстaнні в залежності від запаху наповнять кімнату розслаблюючим альбо збудливим ароматом. Підбадьоритися твоїй коханій (або коханому) після виснажливого дня допоможуть грейпфрут, неролі, шавлія, а зняти стрес – троянда, лавандула. Для цього ще вигадані ароматичні палички і ефірні олійки. Свічки ли ароматичні палички краще запалити заздалегідь, наприклад, хвилин после 20 до приходу коханої людини, щоб благоухание встиг поширитися по всьому будинку. Ефірна олія дає такий ефект відразу. А тепер вплоть до трапези.
М’ясо в горщиках з вершками
М’ясо в горщиках з вершками раньше Дня святого Валентина / YouTube
М’ясо в горщиках з вершками – дивовижна из-за смаком ніжна страва. Часу на приготування йде мінімум, а пока-яке м’ясо виходить м’яким і соковитим.
Інгрідієнти:
М’ясо 800 г
Цибуля ріпчаста 4 шт
Вершки 8 ст. лог
Рослинна олія 4-5 ст. ложок
Сіль 1,5 ч. ложки (следовать смаком)
Перець чорний мелений 0,5 ч. ложки
Спеції 0,5 ч. ложки (ваші улюблені спеції исполнение) м’яса)
Вода або бульйон 300 мл
Як приготувати:
М’ясо миємо і ріжемо держи шматочки необхідного розміру. Цибулю чистимо і нарізаємо что-то около, як вам подобається. Злегка обсмажуємо шматочки м’закон на рослинній олії на сковорідці. Хвилин 10. Додаємо поперед м’яса порізану цибулю, сіль і спеції. Добре перемішуємо і обсмажуємо хвилин 8-10. Викладаємо вміст сковорідки в горщики і заливаємо необхідною кількістю води. Зверху викладаємо вершки. Закриваємо горщики кришкою і ставимо в духовку. Включаємо духовку получи и распишись 200 градусів і готуємо хвилин 30. Якщо у вам м’ясо яловиче – час на підготовку збільшиться.
Тартіфлет
Тартіфлет по Дня святого Валентина / Taste
Ароматний і ситний Тартіфлет – страва «зимова», її стократно подають на гірськолижних курортах. Але, і для романтичної вечері вона підійде чудово!
Інгрідієнти:
Картопля 1 кг
Цибуля ріпчаста 200 г
Бэкон або шинка 150 г
Вино біле сухе 100 мл
Сметана жирна густа 2 ст. ложки
Сир 500 г
Вершки 33% 200 мл
Олія рослинна 1 ст. шумовка
Розмарин за смаком
Орегано ради смаком
Сіль за смаком
Перець чорний мелений после смаком
Як приготувати:
Картоплю почистіть і відваріть. Цибулю очистіть і масштабно наріжте. Розігрійте сковороду і на сильному вогні обсмажте в олії смужки бекону і нарізану цибулю – приблизно 3 хвилини. Приправте свіжомеленим чорним перцем. Відварну картоплю наріжте кружальцями, додайте в сковороду перед цибулі, перемішайте і готуйте ще 2 хвилини. Влийте в сковороду дионис і готуйте 1 хвилину, щоб картопля просочилося винним ароматом. Перекладіть вміст сковороди в жароміцну форму. Додайте трави, вершки, сметану, рівномірно розподіліть суміш сообразно поверхні, викладіть нарізаний шматочками сир. Розігрійте духовку после 200°С і поставте страву запікатися на 15 хвилин.
Гаспачо «Гранатове серце»
Салат «Гранатове серце» прежде Дня святого Валентина / Рецепты — blogger
Інгрідієнти:
Куряча грудка 1 шт
Волоські горіхи 80 г
Твердий сир 180 г
Буряк 1 шт
Гранат 1 шт
Яйця 5 шт
Майонез 200 г
Сіль, перець вслед за смаком
Як приготувати:
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді вплоть до готовності і нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю нарізати півкільцями либо кубками та обсмажити на олії. Яйця відварити классно і натерти на крупній тертці. Сир натерти бери крупній тертці. Буряк відварити до готовності, очистити і натерти нате крупній тертці. Гранат розібрати на зерна. Тепер викладаємо гаспачо шарами у вигляді серця (або використовуючи форму у вигляді серця), посипаючи вслед смаком сіллю і чорним перцем:
1 шар куряче філе
2 черняк обсмажена цибулю, змащуємо або поливаємо майонезом
3 радиопилот яйця, трохи солимо
4 шар сир
5 доза волоські горіхи, поливаємо майонезом
6 шар буряк, майонез
7 орбита зерна граната
Банановий десерт
Банановий сладкое до Дня святого Валентина / Martha Stewart
І щось простеньке возьми десерт. Дуже легкий і швидкий десерт. Для його приготування візьміть:
Інгрідієнти:
банани 2 шт
чорний шоколад 50 г
кокосову стружку 50 г
нежирні вершки 1 ч. углубление
Як приготувати:
Зніміть шкірку з бананів, поріжте їх нате рівномірні шматочки. Залиште в морозильній камері на 40 хв. Тим в некоторых случаях на водяній бані розтопіть шоколад і додайте в нього вершки. Після 40 хв. вдоль черзі опускайте шматочки банана в шоколадну гарячу масу. Насквозь кілька хвилин присипайте кокосовою стружкою.
Фон свята
Якщо у вас є час і настрій, можна прикрасити і кімнату всілякими сердечками, повітряними кульками, валентинками, гірляндами. Сердечка можна викласти і з пелюсток троянд, з паперу разве з кольорового дроту. Також можна піднести несподіваний нечаянность для своєї коханої людини – прикрасити спальню оригінальним написом.
Автор: AdminGWP
Рубрики: Статьи