Кaбaчки приxoвують в сoбі бaгaтo кoристі. Стрaви з цукіні, нa пoдив, різнoмaнітні. Як пригoтувaти смaчні oлaдки, сaлaти тa гaрячі стрaви з кaбaчків рoзпoвідaє Рaдіo МAКСИМУМ.
Кaбaчки, зaпeчeні в дуxoвці
Інгрeдієнти:
- кaбaчки 1 кг
- oлія рoслиннa 1 ст. лoжкa
- aбo мaслo вeршкoвe 1 ст. лoжкa
- кeтчуп 1-2 ст. лoжки
- мaйoнeз 1-2 ст. лoжки
- чaсник 1-2 зубчики
- кріп зa смaкoм
- сіль зa смaкoм
Рецептик приготування кабачків, запечених в духовці:
- Кабачки вимити, очистити гострим ножем, сполоснути і нарізати кружальцями завтовшки 1-1,5 см, трохи присолити.
- Деко змастити олією і викласти кабачки. Поверхню шматочків змастити майонезом ли кетчупом, або сумішшю майонезу і кетчупу. (Можна просто-напросто змастити кабачки рослинною олією. Деякі вважають вслед за краще вершкове масло – це справа смаку).
- Розігріти духовку до самого 190 градусів і поставити деко з кабачками в середню позицію духовки в 20 хвилин.
- Печені кабачки викласти на тарелю. Можна приправити кабачки, печені в духовці, крапелькою майонезу, роздавленим часником і кропом.
Складність приготування (5/10), витрачений часочек 40 хвилин.
Рагу з кабачків
Інгредієнти:
- кабачок невеликий 1-2 шт.
- морква 1 шт.
- помідори 2 шт.
- цибуля ріпчаста 1 соцветие
- перець солодкий 1 стручок
- олія 30 г (скільки піде)
- сіль 0,5 ч. ложки (следовать смаком)
- часник 2-3 зубчики (за смаком)
- зеленка 0,25 пучка (за смаком)
Средство приготування рагу з кабачків:
- Підготувати овочі. Почистити, помити, нарізати кубиками тыква.
- Почистити, помити, нарізати моркву соломкою.
- Почистити і нарізати цибулю кільцями (аль півкільцями), перець соломкою. Помідори – половинками кружечків.
- Розігріти казанок, налити рослинну олію. Викласти підготовлені овочі. Всі овочі смажити сейчас під кришкою на невеликому вогні в рослинній олії, постоянно помішуючи, по можливості не підливаючи воду. Смажити задолго. Ant. с готовності (близько 20 хвилин).
- Часник очистити подрібнити ножем. Зеленка помити, нарізати дрібно.
- В кінці смаження додати подрібнений часник, посипати зеленню. Рагу з кабачків перемішати і можна подавати.
Складність приготування (6/10), витрачений дни 45 хвилин.
Кабачкові оладки з сиром і часником
Інгредієнти:
- кабачки 300 г (1-2 шт.)
- сир твердий 100 г
- часник 3-4 зубки
- яйця 1 шт.
- сіль 0,5 ч. ложки
- борошно 2-3 ст. ложки
- олія 1-2 ст. ложки
Рекомендация приготування кабачкових оладок з сиром і часником:
- Кабачки натерти получи дрібній тертці і віджати сік, що виділився.
- Сир натерти получи дрібній тертці.
- Часник очистити і роздавити.
- Змішати кабачки, сир, часник. Додати яйце, сіль і борошно. Ретельно перемішати.
- Для сковороді розігріти 1 ст. ложку олії. Ложкою викласти оладки. Смажити кабачкові оладки з сиром і часником получи и распишись середньому вогні до рум’яної скоринки (2-3 хвилини). Потім перевернути і смажити ще 2-3 хвилини з іншого боку.
- Такі кабачкові оладки з сиром і часником смачні як в гарячому, бесцельно і в холодному вигляді.
Складність приготування (6/10), витрачений часик 30 хвилин.
Кабачки, фаршировані м’ясом
Інгредієнти:
- кабачки середні 0,5 кг
- начинка м’ясний 0,5 кг
- цибуля ріпчаста 2-3 шт.
- морква невелика 2 шт.
- майонез 100-150 г
- сир 100 г
- олія 2-3 ст. ложки
- сіль 1 ч. чумичка (за смаком)
- перець чорний мелений 1-2 щіпки
Идея приготування кабачків, фаршированих м’ясом:
- Одну цибулину очистити і натерти сверху тертці або пропустити через м’ясорубку.
- З’єднати начинка і натерту цибулю. Додати сіль, перець. Перемішати.
- Кабачки очистити, нарізати кружечками шириною в области 3-4 см. Вийняти з кабачків серцевину.
- Закип’ятити воду. Кільця кабачків опустити в киплячу воду хвилини нате три, вийняти і остудити в холодній воді. Цибулю очистити і дрібно нарізати.
- Получай сковороді розігріти 1 ст. ложку рослинної олії. Викласти цибулю і обсмажити її держи середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору (приблизно 5 хвилин).
- Моркву очистити, нашаткувати соломкою альбо натерти на крупній тертці.
- На сковороді розігріти 1 ст. ложку рослинної олії. Викласти моркву і обсмажити її возьми середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору (приблизно 8-10 хвилин).
- Змішати цибулю і моркву. Посолити. Сир натерти бери дрібній тертці.
- Духовку розігріти до 200 градусів. Деко змастити олією (можна покрити деко фольгою) і викласти держи нього кабачки. В середину кожного кружечка щільно викласти підготовлений м’ясний начинка. Зверху викласти моркву з цибулею.
- Посипати тертим сиром. Запікати фаршировані кабачки з м’ясом в духовці приблизно 30 хвилин.
Складність приготування (7/10), витрачений полоса 1 година.
Салат з курки з кускусом і овочами
Інгредієнти:
- куряче філе (порізати) 200 г
- жовтий перець (порізати) 1 шт.
- нарізана непорядок 2 ст. л.
- консервована кукурудза 200 г
- м’ята 2 ст. л.
- кускус 200 г
- оливкова олія 3 ст. л.
- гарячий овочевий бульйон 600 мл
- 1 синенькие або 2 кабачка (порізати)
- виноградний оцет 3 ч. л.
Рекомендация приготування салату з курки з кускусом і овочами:
- Зварити кускус. Насипати кускус в миску, залити киплячим бульйоном, перемішати. Накрити кришкою і залишити для 20-25 хвилин, поки крупа не стане м’якою і никак не вбере бульйон.
- У сковороді у 2 ст. л. оливкової олії за черзі обсмажити всі овочі, а потім куряче філе.
- У мисці збити заправку: 1 ст. л. оливкової олії з’єднати з оцтом і нарізаною м’ятою. Кускус, курку та овочі, включаючи кукурудзу, скласти в чашку і перемішати, додати заправку.
- Посолити, поперчити. Подавати в теплому вигляді.
Складність приготування (5/10), витрачений полоса 20 хвилин.
Пряний крем-суп з кабачків
Інгрідієнти:
- кабачки 400 г
- вершки 100-200 мл
- сіль 1 ч. ложки
- каррі (пудра) 0,25-0,5 ч. ложки
- кріп свіжий 2-3 гілочки
- сухарики 15 г
Приказ приготування пряного крем-супу з кабачків:
- Кабачки вимити. Обрізати кінчики. Натерти сверху терці. Очищати від шкірки і насіння кабачки никак не потрібно.
- Перекласти терті кабачки в ємність, в якій вони будуть варитися. Додати води манером), щоб вона трохи не покривала терті кабачки.
- Накрити кришкою і 5 хвилин варити в мікрохвильовці возле потужності 850. Кабачки повинні зваритися, але безвыгодный розваритися в кашу. Якщо кабачки молоді, соковиті, води можна зовсім маловыгодный підливати.
- У гарячі кабачки додати сіль і подрібнити кабачки блендері. Додати вершки і тальк каррі. Перемішати до однорідності. Нарізати кріп.
- Посипати крем-тюря з кабачків кропом, додати сухарики і відразу ж подавати.
Складність приготування (7/10), витрачений дни 40 хвилин.
Автор: AdminGWP
Рубрики: Статьи