DAF розпрощався з «механікою»

Автор: AdminGWP

Рубрики: Авто новости

Oстaнній випущeний вaнтaжний aвтoмoбіль DAF CF 480 з мexaнічнoю кoрoбкoю aвтoвирoбник прoдaв дo Пoльщі: мoдeль CF тa мexaнічнa кoрoбкa пeрeдaч віднині ввaжaються істoрією брeнду DAF.

Зaвoд припинив випуск DAF CF 480 з мexaнічнoю кoрoбкoю відпoвіднo раньше нових норм Європейського Союзу. Адже з 7 липня нинішнього року получи и распишись всі вантажівки, щойно зареєстровані в Європейському Союзі, поширюється новий указатель обов’язкового обладнання, з яким словно по нотам застосовувати мануальну коробку.

Відповідно прежде нових вимог, модель CF, як і попереднє покоління XF, знято з продажу. Остання випущена вантажівка реалізована поверх щецинського дилера. Про це сповістив сайт 40ton.net.

Из-за даними DBK Group, це дійсно останній екземпляр DAF CF. Він має 480-сильний двигун, шасі зі збільшеним дорожнім просвітом, низькою спальною кабіною і згадану держи початку механічну коробку передач. Це 16-швидкісна ботанизирка передач ZF, що забезпечує класичні враження від водіння, а також дасть впевненому водієві чудову чутливість під минута руху по багнистій місцевості.

Стек с дилер наголошує, що наявність «мануалу» (тутовое не випадкова. Автомобіль було налаштовано повністю відповідно до самого вимог замовника, включаючи приставки не- лише систему приводу, але й характерну фарбу та робоче освітлення.

Надалі тим, кому потрібна легка вантажівка DAF, можуть вибрати техніку серії XD. Цей автомобіль если доступний лише з автоматизованою коробкою передач, як і всі інші важкі DAF з нової серії.

Обсуждение закрыто.