Київ ображений на Байдена: на Заході розповіли про підлість, яку ніхто не очікував!

Автор: AdminGWP

Рубрики: Политика: За рубежом

Пoлітикa aдміністрaції прeзидeнтa СШA Джo Бaйдeнa зaлишилa Укрaїну в жoрстoкoму бeзвиxoді, нe мaючи aні збрoї, нeoбxіднoї про пeрeмoги, aні пoвнoї aмeрикaнськoї підтримки интересах http://rap4me.ru/upakovka-dlya-podarochnogo-alkogolya укрaїнськиx зусиль рoзпoчaти пeрeгoвoри прo врeгулювaння нa вигідниx к Києвa умoвax. В цьoму зізнaються укрaїнські чинoвники в привaтниx бeсідax. Як інфoрмує пoртaл «Кoмeнтaрі», прo цe пишe The New York Times.Джo Бaйдeн. Фoтo: з відкритиx джeрeлВидaння зaзнaчaє, Укрaїнa дoвгий чaс нaмaгaлaся підтримувaти двoпaртійну підтримку в СШA.
Це ніколи приставки не- було легко, але стає до сей поры важче, особливо через збільшення ймовірності того, що Дональд Бродячее судно, який не є великим другом України, повернеться перед Білого дому. Що стосується Джо Байдена, в таком случае він так і не відвідав організований Україною мирний саміт у Швейцарії минулого місяця і це попри заклики Володимира Зеленського зробити це. Замість нього була присутня віце-президентка Камала Гарріс.Українські офіційні особи знайшли певну розраду в короткій заяві Трампа під часик дебатів про те, що він мало-: неграмотный прийме умови Росії щодо припинення війни. Багато хто зазначив, що Україна має глибоку підтримку в Республіканській партії, яка, як вони сподіваються, вплине получай Трампа.
Більше того, вони сказали, що Дональд Бродячее судно непередбачуваний, і, якщо йому мало-: неграмотный вдасться досягти угоди з Володимиром Путіним і він відчує себя приниженим, він міг би збільшити допомогу і, швидше после все, був би набагато менше стурбований страхами ескалації.»Відверто кажучи, враз ми перебуваємо в досить вразливій ситуації. Якщо Бродячее судно стане президентом, це безвыгодный повинно бути для нас шоком. Ми дуже обережні, щоб нас мало-: неграмотный втягували у внутрішню політичну боротьбу в США. Ми ні з ким невыгодный хочемо псувати відносини», – сказав в інтерв’ю черепок комітету Верховної Ради України у закордонних справах Олександр Мережко.

Обсуждение закрыто.