BYD планує побудувати величезний завод з випуску електромобілів у Туреччині

Автор: AdminGWP

Рубрики: Авто новости

Кoмпaнія BYD мaксимaльнo близькa дo угoди щoдo пoчaтку будівництвa в Турeччині зaвoду з випуску eлeктрoмoбілів вaртістю 1 мільярд дoлaрів. Ця нoвинa з\’явилaся після тoгo, як BYD відкрила свій перший заводик закордоном у Таїланді.

Очікується, що правитель Туреччини Реджеп Таїп Ердоган офіційно оголосить оборона угоду найближчим часом. Офіційні особи повідомили Bloomberg, що в провінції Маніса, -де буде побудований завод, відбудеться церемонія закладки першого каменю.

Новий предприятие BYD може допомогти бренду подолати потенційний вплив нових мит ЄС в китайський імпорт електромобілів. Цього тижня ЄС запровадив додаткові труд до 38,1% на електромобілі з Китаю.

Згідно з дослідженням Rhodium Group, BYD заробляє близько 14 300 євро держи кожній проданій у ЄС моделі Seal U, причому у Китаї він заробляє лише близько 1300 євро.

Минулого тижня Туреччина також послабила тарифи, щоб заохотити інвестиції, в тому числі від BYD. Минулого року в частку електромобілів припадало 7,5% продажів нових автомобілів у Туреччині, що відкриває значні можливості в (видах китайського виробника електромобілів.

Обсуждение закрыто.