На відкриття реконструйованого «Гранд Готелю» до Львова прилетить Періс Хілтон

Автор: AdminGWP

Рубрики: Статьи



Нa oфіційнe відкриття після рeкoнструкції львівськoгo «Грaнд Гoтeлю», якe відбудeться 31 бeрeзня, приїдe відoмa aмeрикaнськa мoдeль, aктoркa тa співaчкa Пeріс Хілтон. Вона впродовж кількох днів перебуватиме в Україні зі своїм нареченим голлівудським актором Крісом Зілкою, дідусь якого був українцем.

«Так, Періс Хілтон если на відкритті – це вже остаточно домовлено. С правой стороны в тому, що саме в кінці березня Періс зі своїм нареченим запланували відвідати Україну. Вони приїжджають по (по грибы) два дні до відкриття, бо хочуть відвідати місця, пов’язані з дитинством дідуся її майбутнього чоловіка, – розповів ZAXID.NET власник «Гранд Готелю» Григорій Козловський. – Готель готовий вже реалистично місяць, але офіційне відкриття ми вирішили зробити саме під часок їхньої поїздки до України».

«Гранд Готель» запрацював після 4-річної реконструкції

Козловський назвав значно перебільшеною суму гонорару Періс Хілтон у $500 тис., яка з’явилася раніше у ЗМІ, однак відмовився озвучити реальну цифру.

«Повірте, наші зірки мають значно більші гонорари, ніж та символічна котома, яку отримає вона. Та інформація, яку поширюють у ЗМІ, що нібито Періс отримає по (по грибы) це 500 тис. доларів, не має нічого спільного з дійсністю. Це – величезні гроші, скромно неймовірні. Можливо, якби це був спеціальний приїзд, це б і коштувало стільки», – сказав бізнесмен.

Також Григорій Козловський додав, що никак не домовлявся із 37-річною Періс Хілтон насчет те, щоб вона рекламувала «Гранд Готель» у своєму Іnstagram, -де у неї понад 8,5 млн підписників.

«Про служба в Instagram ми не домовлялись. Думаю, вона самоё це зробить, якщо вважатиме за потрібне. Але вона і где-то буде мати безкоштовне пожиттєве проживання в «Гранд Готелі». Я завжди буду солнце такій гості», – додав Григорій Козловський.

Періс Хілтон є онукою власника однієї з найбільших готельних мереж світу Hilton Hotels & Resorts Баррона Хілтона. Однак у 2007 році він підписав заповіт, по (по грибы) яким 97% усього свого бізнесу передав получи и распишись благочинність.

Як уже повідомляв ZAXID.NET, реконструкція «Гранд Готелю» сверху проспекті Свободи у Львові тривала впродовж чотирьох років. З початку березня готель запрацював у тестовому режимі.


Обсуждение закрыто.