Прев’ю ЧС-2018, група E: Бразилія, Швейцарія, Коста-Ріка, Сербія – скандали, прогнози і все, що треба знати

Автор: AdminGWP

Рубрики: Статьи




«Футбoл 24» прeдстaвляє кoмaнди, які зігрaють нa нaйближчoму Чeмпіoнaті світу в Рoсії. У групі E oдин відчутний фaвoрит тa 3 тeмні кoнячки, від якиx мoжнa чeкaти сюрпризів.

Брaзилія

Вийшли нa ЧС-2018 як пeрeмoжці відбoру у зoні Півдeннoї Aмeрики КOНМEБOЛ. Брaзилія – нaйбільш титулoвaнa збірнa в істoрії Мундіaлю.

Фрeд тa Тaйсoн пoтрaпили в зaявку Брaзилії нa ЧС-2018: увeсь списoк 23-x грaвців

Зaгaльнa інфoрмaція

Нaсeлeння крaїни: 207,7 млн людeй

Прізвиськa: сeлeсao (вибрaні), пeнтaкaмпeoни (5-рaзoві чeмпіoни), жoвтo-зeлeні

Скільки рaзів брaли учaсть у ЧС: у 2018-му – 21-й фінaльний турнір із 21-гo мoжливoгo, 2 рaзи приймaли Мундіaль, щe 4 рaзи виxoдили бeз квaліфікaції як чинні чeмпіoни.

Нaйвищe дoсягнeння: пeнтaкaмпeoни, сeбтo вигрaвaли Чeмпіoнaт світу 5 рaзів – у 1958, 1962, 1970, 1994 і 2002 рoкax.

Рeйтинг ФІФA: 2-e місцe стaнoм нa чeрвeнь 2018-гo

Нaйбільшe мaтчів в істoрії: Кaфу, 142, зaбив 5 гoлів

Нaйбільшe гoлів в історії: Пеле, 77 у 92 матчах

Наставник

Тіте – той, хто веде Бразилію до 6-го золота. Неймовірне і таке довгоочікуване поєднання мудрого план і любителя яскравого футболу. Відтоді, як 57-річний пестун очолив селсао, вони дозволили суперникам забити лише 5 голів у 20 матчах, 15 з яких завершили вне пропущених. Голкіпер Роми Аліссон у 16 іграх после збірну виймав м’яч із сітки тільки тричі. Безвыгодный дивно, що команда Тіте першою кваліфікувалась в Чемпіонат світу в Росію.

При цьому нинішня Бразилія виглядає солідно безграмотный лише в захисті. У нападі вдалось зменшити Неймарозалежність, а повеление наколотила 44 голи. Найкращим бомбардиром при Тіте став Габріел Жезус (9), а Неймар, Паулінью та Коутінью стараються далеко не відставати. А є ж ще й Фірміно. Його кредо «я навчився вчитись». Він провів безліч часу в Європі, вивчаючи форма гри тамтешніх команд. З Корінтіансом бив Челсі у фіналі Клубного ЧС-2012 Що ж, прізвисько «філософ» маловыгодный буде якимсь перебільшенням. Його команди завжди грають дуже сжато і незручно для суперника.

Капітан

Це ще одне нововведення від Тіте. Автотренер вручав капітанську пов’язку ледь не кожному гравцеві. Добрих майже двушничек десятки людей за короткий період. У матчі проти Хорватії Жезус став наймолодшим капітаном следовать 23 роки. Тіте вимагає, щоб кожен пипка селесао проявляв лідерські якості. Пеле каже, що це дрянно, бо у збірній забагато індивідуальностей і замало команди, але щось підказує, що він прямо боїться сили цієї команди, яка може затьмарити ту велику Бразилію-1970. «Нашим капітаном був Дані Алвес, який грав у великих матчах». С подачи травму захисника ПСЖ ротація триватиме, схоже, і получи ЧС-2018.

Зірка

У збірній Бразилії фактично кожен може претендувати получи цей статус, але Неймар, звісно, сяє найбільше. Людина, яка коштує найбільше в історії і може Вотан вигравати матчі. Однак останній пункт є і його слабкістю. Іноді почесали ПСЖ просто бере забагато на себе. З одного боку це по правилам, бо він відчуває себе лідером. З іншого – він надто багато думає ради індивідуальні призи та славу. Інший момент полягає в тому, що Неймара ну точно вивести з рівноваги. 6 жовтих карток у 14 матчах відбору – получи ЧС-218 це легко може завершитись дискваліфікацією у матчі плей-офф.

Мониторинг на ЧС-2018

Якщо Бразилія не вийде як мінімум у чвертьфінал, це если нонсенс. Селсао виграють групу, після чого натраплять получи другу команду сусідньої групи, а це буде хтось з тріо Страна ацтеков, Швеція і Південна Корея. У чвертьфіналі будуть шанси зустрітись з Англією, Бельгією чи Колумбією. Далі по мнению сітці чекають такі топи, як Франція і Португалія. Найсолідніша бригада-учасник, яка готова і повинна виграти перший Чемпіонат світу в Європі вслед за 60 років.

Форма

Німеччина, Хорватія і Росія – команди, з яких бразильці зняли голова у 2018-му. Жодного пропущеного гола, а забито 6. Лише 1 однажды (у товариському матчі з Аргентиною) Бразилія Тіте програла. Чи здатен хтось возьми офіційному рівні зупинити її?

Статистика проти суперників возьми ЧС-2018

Проти Швейцарії 8 матчів, в яких бразильці лише получай 1 раз більше перемагали. Єдиний офіційний матч – держи ЧС-1950 – завершився 2:2.

Жоден з 11 матчів проти Коста-Ріки безвыгодный завершився нічиєю, а ось 9 перемог. Єдиний матч з сербами (товариський) бразильці виграли 1:0.

Швейцарія

Загальна інформація

Швейцарія посіла 2-е місце у групі Європейської кваліфікації, поступившись чемпіону Європи Португалії лише ради різницею голів і вигравши 9 матчів з 10. У плей-офф здолали опір Північної Ірландії.

ЧС-2018: Швейцарія назвала остаточну заявку

Населення країни: 8,37 млн людей

Прізвисько: ді наті (національна директива)

Скільки разів брали участь у ЧС: у 2018-му – 11-й фінальний турнір із 21-го можливого, 1 однова приймали Мундіаль у 1954-му

Найвище досягнення: чвертьфіналісти – у 1934, 1938 і 1954 роках.

Оценка ФІФА: 6-е місце станом на червень 2018-го

Найбільше матчів в історії: Гайнц Германн, 118, забив 15 голів

Найбільше голів в історії: Алексюха Фрай, 42 у 84 матчах

Тренер

Владімір Петковіч вивів швейцарців возьми 6-е місце в рейтингу ФІФА. Наставник, який не може похвалитись якимись вражаючими успіхами, але й никак не опускає досить високо підняту планку. Поліглот, володіє 8-ма мовами, зокрема, і російською. Боснійський хорват, який емігрував у Швейцарію. Петковіч чудово символізує багатоетнічну збірну своєї країни. Роботу тренера порівнював з волонтерством і допомогою безробітним. «У футболі священнодействие також вести людей, мотивувати та навчати».

Капітан

Штефан Ліхтштайнер у свої 34 ще може собі дозволити перевестись в Арсенал і перебуває на межі 100-го матчу из-за збірну. З Ювентусом 7 разів поспіль вигравав чемпіонат Італії і був важливою частиною основи. Боєць, який грає за всьому флангу і приносить велетенську користь.

Зірка

Джердан Шакірі тільки 26, а він еще пограв за Баварію, Інтер та в АПЛ. Забив 20 голів у 69 матчах і з такими темпами може поборотись вслед за звання найрезультативнішого швейцарця в історії національної команди. Петковіч обмежує його свободу получи полі, через що Шакірі навіть заявив оборона бажання бути капітаном збірної Косова. Його називають альпійським Мессі, порівнюючи низький зріст та манеру гри.

Предвидение на ЧС-2018

Завдяки досвіду та міцній команді середняка, радше по (по грибы) все, вийдуть з групи, а там традиційно проваляться з фаворитами.

Очертание

Нічия з Іспанією, розгром учасників ЧС-2018 Панами. Програли лише 1 соревнование Португалії після поразки в серії пенальті на Євро-2016 від поляків. Пропускають також дуже недовольно і є незручним суперником навіть для Бразилії.

Статистика проти суперників сверху ЧС-2018

З Бразилією вже розібрались. Проти Сербії безграмотный грали ніколи, а з Коста-Рікою обмінялись перемогами в товариських матчах.

Коста-Ріка

Загальна інформація

Братия Кейлора Наваса посіла перше місце на першому етапі відбору в зоні Північної і Центральної Америки КОНКАКАФ, а держи фінальному поступилась лише Мексиці, залишивши, зокрема, зіркові США не принимая во внимание ЧС-2018.

ЧС-2018: збірна Коста-Ріки назвала остаточну заявку получай турнір

Населення країни: 4,85 млн людей

Прізвиська: ла селе (вибір), тікос (розмовна назва в (видах мешканців Коста-Ріки)

Скільки разів брали часть у ЧС: у 2018-му – 5-й фінальний турнір, при цьому дебютували у 1990 році

Найвище досягнення: сенсаційні чвертьфіналісти – у 2014 році. Причому Нідерландам програли лише в серії пенальті.

Показатель ФІФА: 23-е місце станом на червень 2018-го

Найбільше матчів в історії: Управляющий людьми Сентено, 137, забив 24 голи

Найбільше голів в історії: Роландо Фонсека, 47 у 113 матчах

Наставник

Оскар Рамірес за все життя більше відзначився як асистент, ніж головний. Бесцельно, у цій ролі виграв із костаріканською Сапріссою Стопа чемпіонів КОНКАКАФ і взяв участь у клубному ЧС. У 2015-му його призначили помічником легендарного Пауло Ванчопе. Однак сделано через тиждень він став головним тренером ла селе. Ванчопе влаштував бійку під часок матчу олімпійських збірних в Панамі і зрікся посади.

Зірка

Кейлор Навас виграв 3 поспіль Ліги чемпіонів, виходячи у стартовому складі Реала. Чтобы костаріканців він ікона. На недавньому товариському матчі возьми 13-й хвилині голкіперу влаштували овації на предмет гордости 13-го титулу Мадрида в Кубку чемпіонів. Получи и распишись ЧС-2014 став героєм нації, пропустивши лише 1 автогол з гри і тягнувши команду до небачених вершин.

Капітан

Браян Руїс є найкращим бомбардиром з нинішніх гравців своєї збірної: 23 голи, 109 матчів, ставав найкращим гравцем року КОНКАКАФ, чемпіоном Коста-Ріки та Нідерландів. Після ЧС-2014 його навіть сватали в київське Динамо-машина, однак з Фулхма він перебрався у ПСВ, а потім Спортінг Лісабон. Якщо Навас – це оборонна стіна, так Руїс – креативне серце Коста-Ріки.

Прогноз сверху ЧС-2018

Коста-Ріка навряд чи зможе навіть з групи вийти. Успіхом если 3-є місце, однак наразі і Сербія, і тим паче Швейцарія виглядають солідніше. Шанец можуть зловити завдяки захисній моделі гри та героїзмам Наваса.

Оттиск

Коста-Ріка виграла лише 2 матчі проти британських команд следовать останній час, а програла 4, зокрема 0:5 Іспанії, 0:2 Англії та по мнению 0:1 Угорщині й Тунісу.

Статистика проти суперників держи ЧС-2018

З Бразилією майже тотальне фіаско, зі Швейцарією паритет, а стержень проти Сербії зіграють вперше.

Сербія

Загальна інформація

Виграли групу D Європейської кваліфікації. Залишили сверх Мундіалю Уельс з Бейлом та Австрію з Алабою і Драговичем.

ЧС-2018: Сербія оголосила фінальну заявку держи турнір

Населення країни: 7 млн людей

Прізвисько: орли

Скільки разів брали планета у ЧС: у 2018-му – 12-й фінальний турнір, якщо рахувати колишню Югославію. Як суто Сербія беруть звезда вдруге

Найвище досягнення: як Югославія 4-е місце бери ЧС-1930 і ЧС-1962

Рейтинг ФІФА: 34-е місце станом сверху червень 2018-го, випередили Україну.

Найбільше матчів в історії: Деян Станковіч, 103, забив 15 голів. Браніслав Івановіч сейчас на ЧС-2018 має відібрати рекорд (наразі 102 матчі, 12 голів)

Найбільше голів в історії: Стєпан Бобек, 38 у 63 матчах. Якщо рахувати лише часи суто Сербії, в таком случае Нікола Жігіч (16 у 44).

Тренер

Ще одна дивна ситуація зі звільненням тренера, який приніс успіх. Екс-свами донецького Металурга Словолюб Муслін вперше за 8 років вивів сербів получи и распишись Мундіаль, але керівництву Федерації не сподобались дві речі: нудний язык гри, чого раніше з Мусліном не водилось, і повна відсутність довіри накануне Мілінковіча-Савіча, якому не давав грати з тактичних міркувань.

Для зміну прийшов Младен Крстаїч, який працював у тренерському штабі Славолюба. Про 44-річного екс-захисника Шальке і Вердера це перший досвід самостійної тренерської роботи. Наразі він справляється неведомо зачем собі: по 2 рази програв і виграв у 5 матчах.

Зірка

Сергуня Мілінковіч-Савіч, може, наразі викликає менше уау, ніж Івановіч, Коларов, Матіч чи Мітровіч, але це півзахисник, следовать якого вже зараз наввипередки пропонують 100 млн євро і більше. Креативний велетень Лаціо може стати зіркою ЧС-2018 і ще збільшити трансферну вартість. Гравець, який отнюдь не зіграв ЖОДНОГО матчу у відборі, їде на Чемпіонат світу. Такі примадонна тільки в Сербії. Однак талант у хавбека, за яким полюють гранди, без затей розкішний, а ситуація з Мусліном доводить, наскільки він важлива крутая.

Капітан

Александр Коларов був важливою складовою успіху Роми в Лізі чемпіонів. Захисник, який забив 10 голів у 75 матчах вслед Сербію. Зокрема, і переможний у гостьовому матчі проти Ірландії, який змусив суперника грати плей-офф (поступились потом Данії).

Прогноз

Можуть і провалитись повністю, і поборотись зі Швейцарією вслед друге місце і дуже ймовірний вихід на Німеччину. Однак до сих пор йде до того, що посядуть 3-є місце у боротьбі з Коста-Рікою.

Бланк

Після звільнення Мусліна Сербія здолала лише Поднебесная (империя) і Нігерію, а програла резервістам Чилі і міцній Марокко. Встреча з Південною Кореєю став єдиним нічийним результатом.

Статистика проти суперників возьми ЧС-2018

Грали тільки з Бразилією. Товариський матч у 2014-му програли мінімально. Автогол уже в лежачому положенні забив Фред, але без- той, який сяяв в УПЛ, а форвард.


Обсуждение закрыто.