Нові українські пісні вересня 2018: найкращі прем’єри, які вас вразять

Автор: AdminGWP

Рубрики: Статьи




Нoвa укрaїнськa музикa прoдoвжує тішити! Вeрeсeнь 2018 виявився бaгaтим нa якісні прeм’єри, тoж ми зібрaли нaйкрaщі пісні. Свіжий aльбoм THE HARDKISS, пoтужнa нoвинкa від ONUKA тa дoвгooчікувaний кліп KAZKA – нумo рaзoм слуxaти сучaсні укрaїнські пісні!

Плeйлист xітів вeрeсня включaє нoвинки різниx жaнрів, тoж ви тoчнo знaйдeтe кoмпoзицію дo душі. Слуxaйтe свіжeнькі укрaїнські пісні та дивіться нові кліпи сверху Радіо МАКСИМУМ!

Нова українська музика 2018 (вересень)

The HARDKISS – альбомец Залізна ластівка

Юлія Саніна і Ко випустила альбомец «Залізна ластівка», куди ввійшло 13 пісень, 7 з них – нові. Більша частина треків нової платівки – україномовні: «Журавлі», «Коханці», «Серце», «Кораблі», «-де ти є», «Хто як не ти?», «00:00», «Мелодія» та «Космоплаватель». Не обійшлося й без англомовних композицій – «Complicity», «Does It Feel», «Forever More» і «Free Me». Насолоджуйтеся!


Аля Винник і Потап – Найкращий день

Два найпопулярніші артисти українського порношоу-бізу несподівано заспівали в дуеті! Потап і Винник виконали запальний саундтрек после комедії «Скажене весілля», яка виходить в прокат 4 жовтня. Около цьому вони не тільки заспівали, а ще равным образом зіграли ролі у новому фільмі. Гляньте, що з цього вийшло:


ONUKA – STRUM

Співачка Ната Жижченко зачарувала україномовною новинкою возьми важливу соціальну тему. Разом з режисером Аланом Бадоєвим вона презентувала потужний кліп возьми пісню STRUM. Своїм відео зірка започаткувала екологічну ініціативу #ECOSTRUM, яка має получи меті зробити нашу планету чистою. Дивіться вращающийся цилиндр і робіть висновки!


Сергій Бабкін – альбом Музасфера

Відомий співак та актор випустив 12-равным образом за рахунком альбом під назвою «Музасфера», який став першою україномовною платівкою в доробку артиста. Серед 13-ти представлених треків є вже улюблені українцями «-де би я» і «Хто далі йде», саундтрек поперед фільму «11 дітей з Моршина», а також 10 начисто нових пісень. Зацініть!


KAZKA – Плакала

Цього кліпу з нетерпінням чекали фани молодого гурту, які переслухали аудіо «Плакала» получи YouTube 50 мільйонів разів та встановили достижение! За словами учасників гурту KAZKA, їхній хіт розповідає относительно дівочу долю, про здатність українок відроджуватися путем гіркі сльози, про дієвий рецепт «видалення» поганих спогадів. Присутствие цьому дивитися відео без сліз неможливо, перевірте:


Вне ОБМЕЖЕНЬ – Воля

Група «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» презентувала новий кліп получай пісню «Воля», що стала офіційним саундтреком поперед української кінострічки «Позивний «Бандерас». Щоб відзняти відео получи и распишись композицію, хлопці вирушили на справжній полігон, аби максимально передати атмосферу бойових дій. Накануне мурашок…


Лінія Маннергейма – Бої без правил (ЕР)

Свій новий ЕР супергрупа в складі письменника Сергія Жадана та музиканта Олега Каданова (екс-«Гамелан Че», «Мантра Керуака») називає «християнським хіп-хопом». После титульною піснею зрозуміло, що тут і справді багато речитативу і роздумів относительно Бога. На додачу, артисти пропонують нам «взгляды на вещи поведінки та збереження духовної рівноваги в умовах тотального побутового апокаліпсису» – а це будто стане у пригоді.


TARABAROVA – Добре серце

У вересні найсвітліша співачка України стала мамою – TARABAROVA народила сина. І поки шанувальники вітали улюблену зірку із радісною подією – Світлана зробила справжній реприманд та випустила сингл «Добре серце» і lyric-відео бери нього. Добру і світлу пісню артистка присвятила Доброму серцю, мамам і всім, хто відчуває безмежну любов. «Щастя – це наші діти», – співає TARABAROVA, і ми з цим цілком згодні!


Alina Pash – Ой для горі

Молода і зухвала співачка Аліна Паш, яка увірвалася возьми українську сцену із «закарпатським хіп-хопом», зробила переломный момент у бік танцювальної електроніки та випустила нову пісню «Ой держи горі» за народними мотивами. При цьому кроме оригінальних фішок не обійшлося – дивіться ефектну прем’єру:


NaviBand – Сумне большое число

Білоруський гурт заспівав українською! Вперше ми почули цей задувает на Євробаченні-2017, яке проходило в Києві. Ранее тоді харизматичні Артем Лук’яненко та Ксенія Жох влучили в наше серце – а піснею «Сумне море» вони ровно заслужили місце у вересневому плейлисті.


А яка новинка сподобалася вы найбільше? Пишіть у коментарях!



+Відео

Обсуждение закрыто.