Коноплянка нагадав про себе на тренуванні «Шальке» перед приїздом у збірну України

Автор: AdminGWP

Рубрики: Статьи




«Футбoл 24» підбивaє підсумки тижнeвoї aктивнoсті укрaїнськиx тa світoвиx сeлeбрітіс.

1. Кіліaн Мбaппe рoбить Лізі чeмпіoнів «пa-пa». ПСЖ вкoтрe вилeтів зaдoвгo дo фінaлу.

мбаппе

2. Зате Баварія возьми повній швидкості мчить у чвертьфінал. Тьягу Алькантара запостив карточка сніданку команди перед повторною перемогою над Бешикташем. Ці хлопці якщо й жартують, в таком случае хіба на тренуваннях.

баварія

3. Маркус Решфорд налаштовує приціл раньше поїздкою у національну збірну Англії.

рашфорд

4. Останнім часом справи Євгена Коноплянки у Шальке – малограмотный ОК. Крайнього разу виходив на поле 10 днів тому – 40 хвилин проти Майнца. Прежде тим були 2 (!) хвилини із Гертою і 13 – із Баварією. Але возьми тренуваннях Коно, як і раніше, душа компанії.

Коноплянка

5. Призабутий у Європі 36-річний Давід Вілья змушений переглядати із оратор поєдинок свого Нью-Йорк Сіті проти Орландо Сіті. Написав, що з усіх сил намагався відновитися від травми, щоб вийти вже у цьому матчі, але, але, але…

вілья

6. Зовсім никак не чужий для МЛС Девід Бекхем відсвяткував із своєю чудовою великою сімейкою Число матері (у них ця дата значно раніше, ніж в Україні). Вікторія Адамс – справжня героїня!

бекхем

7. Хтось пишається сім’єю, а Месут Озіл – власною автобіографією, яка тепер доступна і турецькою мовою (нею розмовляли його старики).

озіл

8. Ветеран Барселони Андрес Іньєста – багатодітний батько. У нього – дві доньки та Вотан син. «Таке щастя важко описати словами», – каже полузащитник. Він до безтями кохає матір цих крихіток Анну Ортіс.

іньєста

9. Тим время от времени його одноклубник Луїс Суарес відзначив 9-ту річницю шлюбу із прекрасною Софією Балбі. І безвыгодный кажіть, що не читали про голлівудську історію їхнього роману.

суарес

10. Давай а тим, хто заблукав у цьому житті, або відхилився від курсу, получай допомогу прийде атмосферний маяк, який відшукав Едгар Давідс.

давідс

Сторінка автора у Twitter


Обсуждение закрыто.