Кілька сотень львів’ян поснідали разом у центрі міста

Автор: AdminGWP

Рубрики: Статьи



У нeділю, 12 сeрпня, у цeнтрі Львoвa нa вул. Вірмeнській відбувся «Снідaнoк дoвіри», у рaмкax якoгo кілька сотень львів’ян принесли домашні страви та поснідали миром просто неба.

«Тут ми маємо відчути, що у Львові є спільнота безграмотный лише у соцмережах. Тут ми можемо обмінюватися цікавими ідеями, проектами і навіть домашніми рецептами з тими, хто живе поруч, і хоче зробити щось добре. Будемо тотчас снідати, говорити, жартувати, слухати музику, знайомитися. Станемо сусідами, які винесли у подвір’я знаменитый стіл, і за неспішною трапезою обговорюють міське життя», – розповів учасник оргкомітету Бієнале Довіри Аля Мацех.

##SHOW_GALLERY##

Усі фото Романа Балука

У «Сніданку довіри», що тривав з 10:00 впредь до 13:00 взяли участь артисти, підприємці, музиканти, видавці, чиновники та інші активні містяни. У неділю для спільний сніданок прийшов також міський голова Львова Андрій Садовий.

«Сніданок довіри», из-за словами організаторів, буде повторюватися ще неодноразово. Він безграмотный матиме конкретних завдань чи висновків. Головне в ньому — спілкування і знайомства, обмін думками. Нагадуємо, Бієнале довіри, започатковане групою ініціативних підприємців та митців Львова, відбудеться 19−21 жовтня у Львові, і збере за один прием видатних дослідників, митців та інтелектуалів.


Обсуждение закрыто.