«Потьомкінський» Антикорупційний Суд – за яких умов нема сенсу у його створенні

Автор: AdminGWP

Рубрики: Статьи




Якщo міжнaрoдним eкспeртaм з бeздoгaннoю рeпутaцією нe дoзвoлять відсіювaти нeпрoфeсійниx, кoрумпoвaниx кaндидaтів дo Нeзaлeжнoгo Aнтикoрупційнoгo Суду, а їх если, як завжди, «рятувати» наш ВККС, в таком случае змісту в його створенні немає. Це буде безвыгодный справжній, а «Потьомкінський» суд.

Його «робота» лише дискредитує саму ідею незалежного правосуддя в Україні. Це гратиме для користь тих, хто не хоче змін в Україні держи краще і зацікавлений зберегти «кругову поруку» діючого політичного істеблішменту.

Дискредитація ідеї Незалежного Антикорупційного Суду реалізується века і широко, в тому числі і в публічній площині. Кожного дня з екранів телевізорів та в соціальних мережах «великі правники» та інші «експерти» розказують относительно дублювання функцій, якусь «втрату суверенітету», неконституційність та інші недоліки Антикорупційного суду.

Верно ж в тому, що наша судова система втратила свій суверенітет лише народившись, і є такою вже 27 років. Всі це знають і всі з цим живуть. Цьому панихида покласти край!

Щоб в України був шанс получи успішне майбутнє, нам конче потрібен НЕЗАЛЕЖНИЙ від діючої СИСТЕМИ организация правосуддя. А вето від міжнародних експертів на затвердження кандидатів сверху посаду суддів є ключовим запобіжником НЕЗАЛЕЖНОСТІ майбутнього Летчик.

По голосуванню за цю ключову деталь в Законі оборона Антикорупційний Суд буде видно, хто з депутатів хоче змін в країні получи краще, а хто – ні.

Я знаю, що в всего хорошего-якому проекті закону завжди є багато технічних неточностей альбо некоректних формулювань. Їх треба уникати. Але є речі, які роблять праздник чи інший закон – ключовим!

В законі относительно Антикорупційний Суд такою річчю є можливість міжнародними незалежними експертами накладати табу на того чи іншого кандидата на посаду судді.

Пирушка, хто проголосує проти такої процедури – проголосує проти справедливості.

Праздник, хто проголосує проти – опиниться по ту сторону світла. На більшості українців.

Джерело: TwitLonger


Обсуждение закрыто.